کد خبر : 4154 منبع خبر : روابط عمومي تاريخ خبر : 1405/03/27

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خوزستان تأکید کرد؛
فرهنگ ایثار و مشارکت مردمی، پشتوانه توسعه فضاهای آموزشی در خوزستان

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان؛زیبا صالحپور، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان خوزستان، همزمان با آغاز طرح شهید عجمیان در سراسر کشور، این طرح را نمادی از ترویج فرهنگ ایثار، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و مشارکت مردمی در عرصه تعلیم و تربیت دانست و اظهار کرد: نامگذاری این طرح به نام شهید والامقام روح‌الله عجمیان، یادآور جایگاه ارزشمند شهدا در خدمت به مردم و اعتلای جامعه اسلامی است.

وی با بیان اینکه شهدا بزرگ‌ترین سرمایه‌های معنوی کشور هستند، افزود: امروز هر اقدامی که در مسیر آبادانی مدارس و فراهم‌سازی شرایط بهتر برای تحصیل دانش‌آموزان انجام می‌شود، ادامه راه و آرمان‌های والای شهیدانی است که جان خود را برای عزت، امنیت و پیشرفت ایران اسلامی فدا کردند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خوزستان تصریح کرد: یکی از ارزشمندترین دستاوردهای طرح شهید عجمیان، تقویت روحیه همدلی و حضور مردم در کنار مدارس است؛ چرا که مدرسه تنها یک فضای آموزشی نیست، بلکه کانون تربیت نسل آینده و محل شکل‌گیری سرمایه انسانی کشور به شمار می‌رود.

صالحپور با اشاره به نقش خیرین در توسعه عدالت آموزشی گفت: خیرین مدرسه‌ساز همواره با نگاهی مسئولانه و دغدغه‌مند در کنار نظام تعلیم و تربیت حضور داشته‌اند و امروز نیز با مشارکت در طرح‌های مردمی، نقش مؤثری در ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر برای دانش‌آموزان ایفا می‌کنند.

وی ادامه داد: هر جا فرهنگ ایثار، جهاد و خدمت‌رسانی در جامعه تقویت شده، شاهد شکل‌گیری حرکت‌های بزرگ مردمی بوده‌ایم و طرح شهید عجمیان نیز نمونه‌ای موفق از همین روحیه جهادی است که با همراهی مردم، گروه‌های داوطلب و خیران در حال اجراست.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: پاسداشت نام و یاد شهدا تنها در برگزاری مراسم و یادواره‌ها خلاصه نمی‌شود، بلکه خدمت صادقانه به مردم، توجه به آینده فرزندان این سرزمین و تلاش برای آبادانی مدارس، بهترین راه ادامه دادن مسیر پرافتخار شهیدان است.
:::