کد خبر : 4212 منبع خبر : روابط عمومي تاريخ خبر : 1405/05/22

بازدید میدانی مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان از پروژه‌های آموزشی دزفول؛
دزفول در مسیر شتاب‌بخشی به نهضت توسعه عدالت با بهره‌برداری از ۷ فضای آموزشی و ۴۴ کلاس درس در مهرماه ۱۴۰۵

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان در بازدید میدانی از پروژه‌های آموزشی شهرستان دزفول، از اجرای ۷مدرسه با۴۴ کلاس درس در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی خبر داد و گفت:۳۶کلاس درس برای تحویل در مهرماه ۱۴۰۵ پیش‌بینی شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان خوزستان؛مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان در بازدید میدانی از پروژه‌های آموزشی شهرستان دزفول، روند اجرای پروژه‌های طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی را بررسی کرد و از برنامه‌ریزی برای تحویل ۳۶کلاس درس همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵ خبر داد.
بابک ممبینی در جریان این بازدید با همراهی سرناظر شهرستان دزفول، بر ضرورت پایش مستمر پروژه‌ها و شتاب‌بخشی به روند عملیات اجرایی تاکید کرد.
وی افزود: ۴۴  کلاس درس در برنامه تحویل مهرماه ۱۴۰۵ قرار گرفته‌اند که تکمیل به‌موقع آنها می‌تواند بخش قابل توجهی از نیازهای آموزشی شهرستان را پاسخ دهد و زمینه دسترسی دانش‌آموزان به فضاهای آموزشی استاندارد را فراهم کند.
مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان با اشاره به پروژه‌های برنامه‌ریزی‌شده برای تحویل در مهرماه اظهار کرد: مدرسه ۶ کلاسه اخلاصی، مدرسه ۶ کلاسه مرداس، هنرستان ۶ کلاسه رضوان شهر منتظری و مدرسه ۶ کلاسه میانرود از جمله فضاهای آموزشی هستند که برای بهره‌برداری در سال تحصیلی پیش‌رو آماده می‌شوند.
ممبینی ادامه داد: مدرسه ۳ کلاسه دوره اول گاومیر سردشت، مدرسه ۳ کلاسه بازافکن روستای بنه‌عیسی، مدرسه ۳ کلاسه زاویه خرسان و مدرسه ۹ کلاسه نظریان سیاهپوش نیز در شمار پروژه‌های پیش‌بینی‌شده برای تحویل در مهرماه ۱۴۰۵ قرار دارند.
وی با اشاره به اهمیت بازدیدهای میدانی در مدیریت پروژه‌ها گفت: حضور در محل اجرای طرح‌ها، بررسی مستقیم روند پیشرفت، شناسایی موانع و پیگیری رفع مشکلات، از مهم‌ترین اقدامات برای جلوگیری از تأخیر در پروژه‌های طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی است و این روند در دزفول با جدیت ادامه خواهد داشت.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با هدف ایجاد فرصت برابر برای برخورداری دانش‌آموزان از فضاهای آموزشی ایمن و استاندارد دنبال می‌شود و در دزفول نیز تلاش می‌کنیم با تکمیل پروژه‌های در دست اجرا، بخشی از مطالبات آموزشی مناطق مختلف شهرستان پاسخ داده شود و مدارس پیش‌بینی‌شده در موعد مقرر به آموزش و پرورش تحویل شوند.